Podrška za Zrinjski stiže i iz Monaca

Subašić podržao Plemiće

Podrška za Zrinjski stiže i iz Monaca

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog sutra na domaćem terenu igraju provi Slobode u okviru posljednjeg desetog kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine.

Plemići će u slučaju pobjede protiv tuzlanske ekipe odbraniti titulu prvaka Bosne i Hercegovine što je razlog za euforiju u redovima Zrinjskog posljednjih sedam dana. Mnogi nekadašnji igrači mostarskog kluba odlučili su pružiti podršku Zrinjskom, te pozvati navijače da u što većem broju sutra dođu Pod Bijeli brijeg.

Jedan od njih je i fudbaler Real Madrida, Luka Modrić, a prije njega istu poruku poslali su, između ostalih, Toni Šunjić i Marin Aničić. Danas se oglasio i golman Monaca, Danijel Subašić, koji je također odlučio da pozove Ultrase na sutrašnji meč Zrinjski - Sloboda.

Iako golman reprezentacije Hrvatske nikada nije nosio dres Zrinjskog odlučio se uključiti u ovu akciju uz poruku "Zrinjski te treba".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi