Popović: Ostaje žal za prosutim bodovima u Janji

Fudbaler Rudara za SportSport.ba

Popović: Ostaje žal za prosutim bodovima u Janji

D. Vejo

Ekipa Zlatka Jelisavca nije uspjela da savlada veliko iznenađenje ove sezone u Prvoj ligi Republike Srpske, Podrinje iz Janje u meču 22. kola.

Prijedorčani su poraženi minimalnim rezultatom (1:0), te su tako praktično izgubili sve nade kada je u pitanju borba za prvo mjesto.

Slijedi play-off prvenstva, a tim iz grada na Sani s velikom dozom optimizma dočekuje isti.

"Ostaje žal što se iz Janje nismo vratili bar sa bodom u svojim rukama. Smatram da je remi bio nekako realan, ali eto, lopta je okrugla. Okrećemo se play-offu i čekamo u utorak protivnika s kojim ćemo prvo odmjeriti snage. Što se tiče Lige za prvaka, pokušat ćemo zadržati drugu poziciju i približiti se Borcu koliko god je to u našoj moći", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Rudara, Mile Popović.

Trenutno, Prijedorčani zauzimaju drugu poziciju sa 41 osvojenim bodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti