Radnički testira potencijalna pojačanja

Zanimljiva ideja tima iz Lukavca

Radnički testira potencijalna pojačanja

S. Mlaćo

Nakon prozivke u prostorijama kluba nogometaši Radničkog iz Lukavca vrijedno se spremaju za drugi dio sezone. 

Lukavčani žele izboriti opstanak, ali se svjesni da ih čeka veoma težak posao. 

Siuacija u klubu nije nimalo dobra, trener Milenko Bošnjaković na prozivci je saopštio da će u drugom dijelu sezone raditi bez naknade, ali definitivno će Radnički morati pojačati trenutni igrački kadar. 

"Prvo sam ponudio igračima iz Lukavca da se vrate u svoj matični klub i pomognu svoj klub i grad, ali su svi odbili. Znao sam da će biti tako, a onda se okrenuli planu "B". To je plan da probu dovedemo deset dobrih igrača, te da mi njima snosimo smještaj i hranu. Kroz rad i dvije kontrolne utakmice imat će priliku da se nametnu, a već su smještena dvojica. Jedan je proveo zadnje dvije godine u Slovačkoj, drugi je trebao ostati u Mladosti DK, ali se to nije desilo, kazao je za SportSport.ba trener Radničkog Milenko Bošnjaković. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi