Radnik se za Krupu sprema u Banjoj Luci

Ekspedicija iz Bijeljine tri dana u Banjoj Luci

Radnik se za Krupu sprema u Banjoj Luci

D. Rakanović

Ekipa Radnika je odmah po završetku utakmice na Koševu prvog kola Lige za prvaka u nedjelju krenula put Banje Luke. 

Uprava kluba je na prijedlog stručnog štaba obezbijedila trodnevni boravak fudbalerima u Banjoj Luci, kako bi se prvotimci što bolje pripremili za jako bitnu utakmicu koja ih očekuje protiv domaće Krupe. 

Podsjećamo, Radnik je na isti način postupio prije nekoliko sedmica, kada je ekspedicija Radnika boravila tri dana u Sarajevu između prvenstvene i kup utakmice protiv Željezničara.

Fudbaleri Radnika, do utakmice drugog kola, će trenirati na terenu sa vještačkom travom na Gradskom stadionu u Banja Luci, jer Krupa svoje utakmice kao domaćin igra upravo na terenu sa vještačkom podlogom.

Pored od ranije povrijeđenih Ostojića, Jankovića, Zlatkovića, Srećkovića, Pece i Martinovića, trener Nebojša Milošević u meču sa Krupom neće moći da računa ni na zbog tri žuta kartona suspendovanog golmana Mladena Lučića. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Priliku na golu će dobiti mladi Samed Hodžić, jer je i rezervni golman Senedin Oštraković van terena zbog problema sa leđima. 

Duel između Krupe i Radnika na rasporedu je u srijedu sa početkom od 16 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi