Mladi igrač Sarajeva za SportSport.ba

Radovac: Učinit ću sve da izborim mjesto u prvih 11

Sarajevo u srijedu na Koševu dočekuje Zrinjski u prvom susretu četvrtfinala Kupa BiH.

Samir Radovac, juniorski reprezentativac naše zemelje i nogometaš Sarajeva, očekuje pobjedu domaćeg tima na Koševu.

"Moja očekivanja su najprije da što bolje odigramo utakmicu i da ostvarimo što bolju pobjedu", rekao je mladi Radovac za SportSport.ba, dodavši kako nije gotova utrka za naslov prvaka BiH.

"Naravno da možemo stići bodovni zaostatak. Imamo utakmicu u Prijedoru i u slučaju da pobijedimo, vraćamo se u utrku za titulu".

Radovac se nada da će se izboriti za mjesto u startnih 11 bordo tima. "Moram se što više truditi da izborim poziciju u prvom timu i nadam se da ću se jednog dana vratiti i da ću biti učestao u prvih 11".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.