Radović: Trijumf nad Leotarom odveo nas je u mirnu luku

Slavija prebrodila brige

Radović: Trijumf nad Leotarom odveo nas je u mirnu luku

Ključni korak ka opstanku u društvu najboljih za Slaviju bio je meč na domaćem terenu protiv otpisanog Leotara. 

Dragan Radović se pribojavao meča, a nakon trijumfa od 3:0 ponovo je podcrtao da je meč bio težak za njega i njegove igrače, posebno sa psihološkog aspekta.

„Dosta teška utakmica, posebno sa psihološkog aspekta. Leotar je za nas bila prva meč lopta i korak koji nas vodi u mirnu luku, iako opstanak jošuvijek nije teoretski osiguran. U prvom poluvremenu smo bili dosta nervozni, postigli smo gol, ali i promašili nekoliko dobrih prilika,“ izjavio je Radović, dodavši:

„Onda je došao crveni karton koji ne bih komentarisao jer je to posao sudaca i kontrolora. I sa igračem manje smo bili ravnopravni jer su igrači leotara fizički pali što nam je olakšalo posao na kraju.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti