Bh. pjesma na ulicama Andore

Raspjevani korteo BHF-a krenuo prema stadionu

Andora nije najbliža, ali sasvim sigurno niti najdalja destinacija na kojoj je fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine imala podršku. Tako će biti i večeras na stadionu Nacional u prijestolnici Andore gdje će Zmajevi odigrati svoj prvi meč u 2015. godini.

Da će i večeras biti 12. igrač reprezentacije svoje zemlje, ali po prvi put pod vodstvom Mehmeda Baždarevića, BH Fanaticosi su dokazali na ulicama Andora la Velle.

Pjesma onih najvjernijih i najvatrenijih navijača najbolje fudbalske selekcije naše domovine izmamila je na balkone i prozore i mnoge građane Andore koji su sa dosta čuđenja posmatrali veću skupinu BH Fanaticosa koja se kretala, za saobraćaj zatvorenim, ulicama prijestolnice Andore. Domaćini su bili iznenađeni gromoglasnom pjesmom i navijanem Fanaticosa, ali rijetko ko je želio propustiti priliku da napravi video snimak prizora kakav je rijedak u ovoj zemlji.

BHF će večeras ponovo biti važan dio i pogonska snaga za Mešine Zmajeve kojesve loše žele ostaviti iza sebe i krenuti u juriš za prva tri boda u kvalifikacionom ciklusu za plasman na Evropsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.