Redžić van terena duži vremenski period

Mladi član Krupe zaradio tešku povredu

Redžić van terena duži vremenski period

S. Mlaćo

Na jednom od redovnih treninga fudbalera Krupe tešku povredu zaradio je mladi Ajdin Redžić koji tako neće biti na raspolaganju svom timu u narednom periodu.

Naime, ovom 20-godišnjaku je pukla metatarzalna kost stopala, te trenutno nosi gips. Očekuje se da će Redžić oko dva mjeseca odsustvovati sa zelenog travnjaka i sigurno da je njegova povreda velika briga za Slobodana Starčevića čiji izabranici ne igraju kako se to od njih očekuje.

Naime, Krupa je prošle sezone bila hit prvenstva, a nakon četiri kola nove sezone nalazi se tek na desetom mjestu sa samo tri osvojena boda. Sutra će na svom terenu od 17 sati ugostiti Čelik i tražiti prvu pobjedu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Redžić je u protekla tri kola bio standardan te je na terenu upisao svih 270 minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi