Šampionke BiH se spremaju za Ligu Prvaka

SFK 2000 Sarajevo se nalazi na pripremama na Bjelašnici

Šampionke BiH se spremaju za Ligu Prvaka

Kolektiv SFK 2000 Sarajevo nalazi se na pripremama na Bjelašnici. 

Šampionke BiH svaki dan dva puta vrijedno treniraju, kako bi spremne dočekale kvalifikacije za Ligu Prvaka.

Igračice Bordo kluba su domaćin kvalifikacionog turnira, a igrat će protiv WFC Kharkiv iz Ukrajine, WFC Ramat Hasharon iz Izraela, te RIGAS FS iz Latvije.

Kako teku pripreme na pomenutoj olimpijskoj planini, prenijele su igračice SFK 2000 Sarajevo. 

"Radimo na kondicionoj pripremi i jedva čekamo početak Lige Prvaka i nove sezone. Prije toga ćemo odigrati još nekoliko prijateljskih utakmica, kako bi podigle takmičarsku formu.“, kazala je Alma Kamerić.

"Treniramo veoma kvalitetno, dva puta dnevno i želimo spremno dočekati Ligu Prvaka. Hvala Bogu u ekipi nemamo povreda i iskoristit ćemo ovaj period kako bi se što bolje pripremile. Atmosfera u ekipi je sjajna i jedva čekamo da počnu utakmice.“, rekla je Jasna Đoković.

Kvalifikacijski turnir odigrat će se od 23. do 28. augusta, a u narednu rundu će se plasirati prvoplasirana ekipa grupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi