Sarajevo protiv Mladosti u Kupu u večernjem terminu

Polufinalni susret igra se u srijedu

Sarajevo protiv Mladosti u Kupu u večernjem terminu

S. Mlaćo

U srijedu se igraju prvi polufinalni mečevi Kupa naše zemlje u nogometu, a snage će odmjeriti FK Sarajevo i FK Mladost Doboj Kakanj, te NK Široki Brijeg i FK Željezničar.

FK Sarajevo je svakako blagi favorit u ovom susretu, ali problem za tim Mehmeda Janjoša svakako može predstavljati veoma jak tempo utakmica subota-srijeda, te igranje na dva fronta.

Bordi momci će prvo u nedjelju ugostiti Zrinjski, a meč Kupa protiv Mladosti igra se u večernjem terminu, tačnije sa početkom u 19:30 sati.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Mladost je drugoplasirana ekipa na tabeli Lige za opstanak, a prolaz u polufinale Dobojlije su izborile preko federalnog prvoligaša Bosna Seme, također tima iz Sarajeva. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi