Šest sudija na Grbavici, Bjelica na centru u Kaknju

Poznata službena lica 4. kola Premijer lige BiH

Šest sudija na Grbavici, Bjelica na centru u Kaknju

S. Mlaćo

U danima vikenda igra se utakmice četvrtog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tačnije, tri susreta igraju se u subotu, a isto toliko u nedjelju.

Derbi se definitivno igra na Grbavici gdje će Željezničar ugostiti Borac iz Banja Luke. Pravdu na ovom meču će dijeliti Tomislav Čuić iz Tomislavgrada, sa svojim pomoćnicima Davorom Beljom iz Mostara i Amerom Macićem iz Mostara. Četvrti sudija je Ermin Sivac iz Zenice, a delegat Milan Janković iz Trebina. Dodatne sudije u ovom meču će biti Emir Spahalić (Mostar) i Goran Paradžik (Ljubuški).

U Doboju kod Kaknja snage će odmjeriti Mladost i Sarajevo. Čast da sudi ovaj meč pripala je Vladimiru Bjelici (Istočno Sarajevo), a njegovi pomoćnici su Damir Lazić (Brčko) i Stefan Tešanović (Sarajevo). Delegat je Ljubiša Tripunović (Doboj).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Glavni sudija duela između Viteza i Slobode je Zoran Grbić iz Prijedora, a na centru na Bilinom Polju gdje se sastaju Čelik i Radnik bit će Haris Kaljanac (Sarajevo).

Dragan Petrović iz Banja Luke je glavni sudija na meču GOŠK - Široki Brijeg, dok je ista uloga u duelu Zrinjskog i Krupe pripala Elvisu Mujiću iz Banovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi