Široki i Borac, ipak, igraju sutra

Kup BiH

Široki i Borac, ipak, igraju sutra

A. Beganović

Iako su jučer i iz Borca i iz Širokog za naš portal potvrdili da je njihov prvi susret osmine finala Kupa odgođen za sedam dana, ipak je odlučeno da se utakmica igra u redovnom terminu, tačnije sutra.

Širokobriježani i Banjalučani su jučer postigli dogovor da svoju prvu utakmicu osmine finala Kupa prolongiraju za sedam dana. Ovu vijest jučer su nam potvrdili iz oba kluba, no došlo je do iznenadnih promjena.

Prema nezvaničnim informacijama iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine odlučili su da se suret mora odigrati u zakazanom terminu, odnosno sutra

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.