Široki neokržnjen prošao Bijeljinu

Kup BiH

Široki neokržnjen prošao Bijeljinu

E. Škorić

Široki Brijeg je još prije dvije sedmice riješio svoj status četvtfinaliste u Kupu Bosne i Hercegovine.

Široki je na Pecari, prije 15 dana, razbio Radnik s 4:1, a i u Bijeljini je stigao do pobjede. 

U prvom poluvremenu, poprilično dosadnom, Široki je imao 1:0. Bukač je u 17. minuti centrirao, a Marić kaznio slabu reakciju domaćeg golmana Lučića i loptu plasirao u mrežu.

Solidnu priliku gosti su imali u 30. minuti, kada je Marić s 20-ak metara pucao malo preko gola. Radnik je u nastavku poneki put i zaprijetio. U 55. minuti Radulović je imao šansu, no Bilobrk je bio sjajn na golu Širokog.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.