Široki zainteresovan za Zlomislića

Široki zainteresovan za Zlomislića

M. Maksimović

Široki Brijeg prati razvoj situacije oko Damira Zlomislića i njegovog trenutnog kluba, turskog Gaziantepa, a ukoliko se pojavi mogućnost nema sumnje da će čelnici kluba učiniti sve da na Pecaru vrate igrača koji je potekao u njihovoj omladinskoj školi.

Zasad je jedino novo ime mladi napadač Luka Jurčić koji se vraća u matični klub s posudbe iz Neretvanca. Ekipa s radom kreće sutra, te će prvu utakmicu odraditi 21. Januara, kada će se na suprotnoj strani naći prvoligaš Čapljina, a 26. ili 27. protivnik će biti Croatija iz Zmijavaca.

U posljednje vrijeme se špekulisalo i da bi Široki Brijeg mogao pojačati Marin Popović iz Čelika, međutim od toga kako stvari stoje ipak neće biti ništa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi