Šišić: Odlazim na probu u Njemačku

Menadžer mu nije otkrio ime kluba

Šišić: Odlazim na probu u Njemačku

Aldin Šišić, veznjak zeničkog Čelika, 10. januara otići će na probu u Njemačku, no još uvijek nije poznato o kojem klubu se radi.

Šišićev menadžer je dogovorio probu u Njemačkoj, ali nije otkrio ni 21-godišnjem veznjaku o kojem klubu se radi. Ukoliko Šišić ne prođe probu u njemačkoj, zaputit će se u Švicarsku na probni rad.

"Istina je, odlazim na probu u Njemačku. Menadžer me samo upoznao sa tim da je dogovorena proba, ali nije otkrio ime kluba. Ukoliko ne prođem na probi u Njemačkoj, rekao mi je da onda idem u Švicarsku", rekao je Šišić u razgovoru za SportSport.ba.

"Nisam imao kontakte sa čelnicima Čelika. Moj menadžer je pregovarao. Ne bi trebalo biti nikakvih problema", dodao je 21-godišnji veznjak tima sa Bilinog Polja, koji ima ugovor sa zeničkom ekipom do 2014. godine.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.