Skinuta suspenzija trojici igrača Čelika

Bajraktarević, Kazazić i Selimović u konkurenciji

Skinuta suspenzija trojici igrača Čelika

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u subotu nisu uspjeli na Bilinom polju savladali Travnik, tako da su se na kraju morali zadovoljiti jednim bodom. Zeničani nisu mogli napraviti nešto više, jer su nedostajala četvorica igrača Bajraktarević, Selimović, Kazazić i Salčinović, prva trojica su suspendovana, dok posljednji ima kaznu zbog kartona.

Protiv Travnika trojica igrača Jusić, Dedić i Hećo dobila su po žuti karton, što im je bio treći, tako da će propustiti narednu utakmicu protiv Sarajeva. Stručni štab ionako ima velikih problema sa sastavljanjem ekipe zbog veoma malog izbora kvalitetnih igrača, tako da je trener Elvedin Beganović razgovarao sa v.d. direktorom Adnanom Nuhagićem oko suspendovanih igrača i njihovog vraćanja u ekipu.

Suspenzija će im biti danas zvanični i skinuta, što je za SportSport.ba potvrdio v.d. direktora kluba.

"Nakon razgovora sa trenerom i cjelokupne situacije, suspendovani igrači su jučer trenirali i njima će danas i zvanično biti skinuta suspenzija. Oni će biti u konkurenciji za naredno kolo i gostovanje na Koševu kod ekipe Sarajeva. Kada su u pitanju novi igrači, Ajan će biti također u konkurenciji za Sarajevo, dok će Jevftić malo sačekati", kazao je Nuhagić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmicu protiv Sarajeva osim Dedića, Jusića i Heće propustit će i Salčinović, koji ima još jednu utakmicu pauze zbog crvenog kartona na kraju prošle polusezone. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi