Skromna posjeta na premijerligaškim stadionima u osmom kolu

Najviše gledalaca u Banjoj Luci i Tuzli

Skromna posjeta na premijerligaškim stadionima u osmom kolu

Obilna kiša koja je u danima vikenda zahvatila sve krajeve Bosne i Hercegovine dosta je utjecala na posjetu u osmom kolu BHT Premijer lige.

Zabilježen je pad u odnosu na sedmo kolo, a prosjek su popravile utakmice Slobode i Željezničara, odnosno Borca i Zrinjskog.

Zanimljivo je da je prema izvještajima delegata NFS BiH utakmice Slobode u Tuzli više navijača posmatralo u prošloj sezoni kada se ovaj klub takmičio u nižem rangu.

U oči upada i jako skromna posjeta na utakmici Veleža i Slavije gdje se prema procjeni delegata okupilo tek 150 gledalaca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posjeta u osmom kolu BHT Premijer lige BiH:

Drina – Vitez 200
Zvijezda – Radnik 400
Sloboda – Željezničar 3500
Travnik – Čelik 600
Velež – Slavija 150
Mladost – Široki Brijeg 200
Sarajevo – Olimpic 1000
Borac – Zrinjski 3500

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.