Slavija bez Regoje u Mostaru

Slavija bez Regoje u Mostaru

D. Banović

Fudbaleri Slavije su najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka sezone. Sa maksimalnih šest bodova dijele prvo mjesto sa Željezničarom.

U Mostaru će ekipu ponovo voditi Dragan Bjelica, a na tribinama će biti i bivši trener Rudar Prijedora, Darko Nestorović, koji će u ponedjeljak preuzeti ekipu.

"Dobro smo startovali i sad puni elana dočekujemo utakmicu protiv Zrinjskog. Posebno nam je draga pobjeda protiv Sarajeva, jer mnogi nisu vjerovali da mi možemo do dobrog rezultata. Smatram da smo mi zbog boljeg starta u maloj psihološkoj prednosti u odnosu na rivala, koji mora da ide na pobjedu. Mi ćemo igrati rasterećeno i vjerujem da ćemo doći bar do boda", rekao je Bjelica.

U sastavu neće biti Bojana Regoje koji je u prošlom kolu protiv Sarajeva zaradio crveni karton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.