Slavija izbačena u osmini finala Kupa RS

Slabo izdanje tima iz I. Sarajeva

Slavija izbačena u osmini finala Kupa RS

D. Vejo

Ekipa Slavije iz Istočnog Sarajeva nije uspjela da se plasira u četvrtfinale Kupa Republike Srpske nakon što su prije nekoliko momenata poraženi u Velikoj Obarskoj ot tamošnje ekipe Mladosti rezultatom 3:0.

Utakmica je praktično bila završena već u prvom poluvremenu. Svega sedam minuta bilo je potrebno prošlogodišnjem prvoligašu da dođe do pogotka. Strijelac je bio Komarčević. Ipak, na dupliranje prednosti, nije se dugo čekalo. Nakon vodstva, domaćin nije stao. Igrao se 13. minut, a za 2:0 pogađa Krstić koji postavlja rezultat prvog dijela.

Već na startu druge dionice susreta, Mladost povisuje prednost. Strijelac za 3:0 bio je Panić koji ujedno i postavlja konačan ishod, a Slaviju izbacuje iz Kupa RS.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi