Slavija minimalno poražena od Imotskog

Pripreme u Makarskoj

Slavija minimalno poražena od Imotskog

Fudbaleri Slavije u prvoj kontrolnoj utakmici odigranoj na pripremama u Makarskoj poraženi su od Imotskog s minimalnih 1:0, a strijelac jedinog pogotka bio je Janković.

Iako su izgubili fudbaleri Slavije nisu razočarali.

"Bili smo bolji u većem dijelu utakmice i stvorili smo veliki broj prilika, ali nismo ih realizovali. Iako smo u poslijepodnevnim satima imali utakmicu igrači su odradili jutarnji trening koji je bio žestok. Meč protiv imotskog im je bio jedan vid relaksacije", kazao je trener Dragan Radović. 

Trener Slavije otkrio je detalje s kojima nije zadovoljan.

"Napravili smo dosta grešaka na tehničko – taktičkom planu, ali to će se otkloniti tokom preostalog dijela priprema. Za mene je najvažnije da smo fizički spremni i sad je preostalo samo da se uigramo", dodao je Radović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slavija nije bila kompletna jer zbog povreda u timu nije bilo Emira Zebe i Nemanje Veinovića, a izostao je i Milutin Ivanović koji se naknadno priključio priprema u Makarskoj.

Slavija je utakmica protiv Imotskog odigrala u slijedećem sastavu: Lučić, Šabanović, Hodžurda, Kartal, Popović, Radosavljević, Karić, Govedarica, Rovčanin, Oglečevac, Salihović. Još su igrali: Osmanković, Pušara, Smječanin, Torbica, Radović, Džip, Lambulić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.