Sloboda nadigrala Podrinje i upisala drugu pobjedu

Nova dobra partija Mrkonjićana

Sloboda nadigrala Podrinje i upisala drugu pobjedu

S. Mlaćo

U zaostalom susretu 2. kola Prve lige Republike Srpske nogometaši Slobode iz Mrkonjić Grada savladali su jučer Podrinje iz Janje rezultatom 2:0.

Sloboda je bila bolji rival na terenu, tražila drugu pobjedu u novoj sezoni, ali dva pogotka smo vidjeli tek u drugom poluvremenu. Prvo je u 53. minuti Miloš Srndović matirao Čedomira Radića, da bi u 75. minuti na 2:0 povisio Mihajlo Savanović. Do kraja se mreže nisu tresle i ostalo je 2:0.

Meč na stadionu Luke odigran je pred oko 300 gledalaca, a Sloboda će u narednom kolu u goste Napredku, dok će Podrinje u Janji ugostiti Drinu iz Zvornika.

Prva liga Republike Srpske, 2. kolo:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

FK Sloboda Mrkonjić Grad - FK Podrinje Janja 2:0 (0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi