Sloboda trenirala na Kupresu, Jagodić očekuje nova pojačanja

Tuzlaci odradili prvi trening na Kupresu

Sloboda trenirala na Kupresu, Jagodić očekuje nova pojačanja

S. Mlaćo

Ekspedicija FK Sloboda stigla je jučer na Kupresu, a već jutros je odrađen i prvi trening.

Tuzlaci su dosadašnji dio priprema odradili u Tuzli, odigrali i par prijateljskih utakmica, pa na Kupresu već slijedi uigravanje tima i odigravanje još nekoliko prijateljskih utakmica.

Vlado Jagodić šef stručnog štaba Tuzlaka danas je na raspolaganju imao sve igrače, a priznao nam je da u roku od tri dana očekuje dolazak novih pojačanja. Kazao je da je Slobodi prije svega potreban jedan vezni igrač, te napadač i da vjeruje da će Uprava kluba uspješno odraditi taj dio posla.

Iskusni stručnjak je dodao je u kontaktu i sa Aleksandrom Subićem, ali i to da je vrlo lako moguće da Slobodu napusti kapiten Amer Ordagić, s obzirom na klauzulu koju ima ovaj sjajni nogometaš u svom ugovoru.

Današnji trening pratio je i direktor kluba Denis Karić, a 2.jula će rival Slobode u Tomislavgradu biti novi-stari premijerligaš GOŠK, dok će 5. jula Tuzlaci u Mostar na megdan Zrinjskom. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik iz Bijeljine će biti rival Slobodi 9. jula na Kupresu, a zatim će ekspedicija crveno-crnih put Tuzle.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi