Službeno: Saša Kajkut u grčkoj Kerkyri

Banjalučani ostali bez planiranog pojačanja

Službeno: Saša Kajkut u grčkoj Kerkyri

Po povratku iz Azije Saša Kajkut se priključio pripremama Borca i bio je pred potpisom ugovora, ali je onda došlo do naglog zaokreta. Iz Grčke je stigla primamljiva ponuda koju ovaj napadač nije mogao da odbije.

"Ponuda koja je došla od strane Kerkyre bila je izuzetno primamljiva i nisam mogao da je odbijem. Potpisao sam ugovor na godinu dana i nadam se da ću i u Grčkoj ostaviti trag", kazao je Kajkut.

On se zahvalio ljudima iz Borca i za neku drugu priliku je ostavio mogućnost povratka.

"Hvala ljudima iz Borca koji su mi dozvolili da treniram sa igračima. Da nije bilo ponude Kerkyre ja bih obukao dres Borca, ovako sam povratak u svoj klub prolongirao za neko drugo vrijeme.Imao sam dogovor sa ljudima iz kluba po kojem bi se vratio u Borac ukoliko ne pronađem neki drugi angažmana", zaključio je Kajkut.

Borac će sad morati da traži neko drugo rješenje u napadu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.