Spahić povrijedio koljeno, slijede detaljni pregledi

Spahić povrijedio koljeno, slijede detaljni pregledi

Emir Spahić zbog povrede je morao prijevremeno napustiti teren u sinoćnjoj utakmici protiv Grčke. 

U 69. minuti utakmice Spahić je s bolnom grimasom na licu zamijenjen, a kako saznajemo, radi se o povredi koljena praćenom otokom i izljevom. 

Spahić će po povratku u Njemačku biti podvrgnut detaljnim pregledima u Hamburger SV-u, nakon čega će biti poznato koliko je povreda zapravo ozbiljne prirode i koliko će trajati sam period oporavka. 

Povredu koljena Spahić je zadobio na treningu dan prije utakmice u Atini, ali je stisnuo zube i nastupio u prvom sastavu. Ove sezone je, podsjećamo, neizostavan u sastavu HSV-a i dosad je nastupio u gotovo svim mečevima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi