Spahiću nagrada "Humanist u sportu"

Od Sportskog saveza zeničke opštine

Spahiću nagrada "Humanist u sportu"

Uoči kvalifikacijske utakmice za Evropsko prvenstvo gdje se naša reprezentacija sastaje sa Rumunijom, danas je u Zenici Emir Spahić, kapiten našeg nacionalnog tima dobio nagradu "Humanist u sportu".

Spahiću je ovu nagradu dodijelio Sportski savez zeničke opštine na prijedlog sportskih novinara iz Zenice. S obzirom da naš kapiten nije mogao prisustvovati manifestaciji Izbor sportiste poštine Zenica nagrada mu je dodijeljena danas u hotelu Dubrovnik.

Stoper francuskog Montpelliera i naše reprezentacije insistirao je da se Zmajevi pojave na humanitarno-sportskom spektaklu "Zmajevi za zeničko srce" gdje su se priklupljala sredstva za liječenje Kenana Kremića, koje je uspješno operisan.

Velikim doprinosom ovom spektaklu Spahić je zaslužio ovu nagradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.