Sramotno navijanje navijača Kozare protiv Sarajeva

Bacili mrlju na meč u Gradišci

Sramotno navijanje navijača Kozare protiv Sarajeva

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva igraju revanš meč osmine finala Kupa BiH na gostovanju protiv Kozare.

Sarajevo je na samom otvaranju meča uspjelo da dođe do prednosti, a mrežu Kozare zatresao je Bekić. Nažalost, u prvom planu ovog meča našli su se navijači domaće ekipe sa svojim sramotnim navijanjem.

Na samom početku utakmice u Gradišci već se moglo čuti sramotno skandiranje s tribina navijača Kozare. Naime, grupa navijača domaće ekipe sredinom prvog poluvremena skandirala je "Nož, žica, Srebrenica". Naravno, očekuje se da Kozara bude žestoko kažnjena zbog ovog sramotnog čina.

Također, "navijači" domaće ekipe su skandirali imena ratnih zločinaca. Nakon toga spiker na stadionu zamolio je domaće navijače da prestanu s tim skandiranjem što su oni poslušali.


Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi