SRC Romari spreman za završnicu Mininogometnog prvenstva

Sve spremno za početak

SRC Romari spreman za završnicu Mininogometnog prvenstva

S. Mlaćo

Sutra i prekosutra u Vitezu se održava završnica Mininogometnog prvenstva BiH na terenima Sportsko-rekreacijskog centra "Romari".

Od 18 ekipa iz cijele BiH, njih 9 boriti će se za prestižnu titulu prvaka mininogometa naše zemlje, a drugih 9 za pobjednika kupa. U nedjelju, 30.04.2017.godine u 18 i 19 sati održati će se sudar titana- onih koji dođu do samog kraja nakon čega slijedi svečano proglašenje pobjednika.

Prije par dana izvučene su i grupe, te je poznata i satnica, a završnicu će otvoriti Ecos i Farma Prom koji se sastaju sutra u 09:00 sati. Utakmice će se odigravati cijeli dan, a sigurno da nas očekuje pravi spektakl i zanimljive utakmice u kojima neće nedostajati lijepih poteza i uzbuđenja.

Ulaz je slobodan, a i tereni Sportsko-rekreacijskog centra "Romari" su u više nego idealnom stanju. Fotografije od danas dovoljno govore, te organizatori već sada zaslužuju sve pohvale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi