Srđan Bajić pred Vitez: Moramo da pobijedimo

Radnik čeka ekipu Čelika

Srđan Bajić pred Vitez: Moramo da pobijedimo

M. Šljivak

Radnik nikako da prekine niz očajnih rezultata. 

Radnik nikako da prekine niz očajnih rezultata. 

U srijedu su i pored dobre igre ostali bez bodova protiv Željezničara, a sad imaju priliku da sve to poprave u Vitezu.

"Odigrali smo dobro protiv Željezničara, rekao bih da smo bili i bolji, ali jednostavno neće nas gol. Istina uspjeli smo da pogodimo mrežu protivnika, ali tek nakon što je Željezničar došao do 3:0. Nastavit ćemo da radimo, jer rad će donijeti rezultate", jasan je trener Srđan Bajić.

Ovaj stručnjak ne mora da brine za posao, jer uprava kluba, za sad, stoji iza njega, pa će Bajić u Vitezu morati da opravda to povjerenje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nema nam druge nego da se iz Viteza vratimo sa cijelim plijenom ili bar sa jednom bodom. Ne igramo loše, stvaramo šanse, ali realizacija nam je najveći problem. Povratak Marka Obradovića trebao bi da popravi neke stvari", dodao je Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.