Stamenković: Želimo publiku vratiti na stadion

Prvotimac Kozare za SportSport.ba

Stamenković: Želimo publiku vratiti na stadion

E. Škorić

Kozara iz Gradiške u trećem kolu Prve lige Republike Srpske dočekuje Slaviju.

Biće ovo jedan od zanimljivijih duela za vikend, a obje ekipe su sezonu otvorile s porazom i pobjedm.

Tim iz Gradiške je slavio u gostima kod Željezničara, a u Etno selu Stanišići poražen je od Zvijezde 09.  Prvotimac Kozare Uroš Stamenković smatra da on i saigrači ove sezone mogu puno.

"Imamo razlog da budemo zadovoljni onime što smo prikazali u prva dva kola. Da je bilo malo više sreće, bodovni saldo bi bio veći, ali to nikako ne smije da nas uspava", rekao je Stamenković za SportSport.ba, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Želimo da pružimo maksimum i da vratimo publiku na tribine Gradskog stadiona. Naš tim je pokazao da ima veliki potencijal i uz pravi odnos prema onome što šef Borče Sredojević zahtijeva od nas, možemo mnogo".

Kada je u pitanju sama utakmica protiv Slavije, naš sagovornik smatra da neće biti nimalo lako, da se radi o izuzetno kvalitetnom rivalu, ali da će Kozara težiti ostvarivanju prve ovosezonske domaće pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti