Starčević: Maksimalno ozbiljno protiv Rudar Prijedora

Trener Krupe

Starčević: Maksimalno ozbiljno protiv Rudar Prijedora

U prostorijama FS Republike Srpske u Banjaluci danas su izvučeni parovi osmine finale Kupa RS.

Ekipa Krupe gostovaće timu Rudar Prijedora, a utiske nakon današnjeg izvlačenja za SportSport.ba iznio je trener Banjalučana Slobodan Starčević.

"Maksimalno ozbiljno shvatamo Kup RS i naš cilj je da odemo do samog kraja. Što se tiče protivnika, radi se o kvalitetnoj ekipi koja zauzima drugu poziciju u Prvoj ligi RS. Taj podatak za nas dosta govori, tako da ćemo bez ikvakvih kalkulacija ući u taj duel. Imamo određenih problema sa igračkim kadrom, ali čvrsto vjerujem u naš prolazak u narednu rundu takmičenja", izjavio je Starčević.

Utakmice osmine finala na programu su 5. oktobra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti