Starčević: Malo je bolno što smo izgubili nakon 10 utakmica

Trener Krupe za SportSport.ba

Starčević: Malo je bolno što smo izgubili nakon 10 utakmica

E. Škorić

Za razliku od prošle sezone, početak ove nije obećavajući za Krupu.

Krupa je u četiri kola upisala samo jedan poraz, ali nije ostvarila nijednu pobjedu. Jučer je tim Slobodana Starčevića poražen s 1:0 od Zrinjskog u Mostaru.

Dobro se Krupa nosila sa aktuelnim prvakom do 59. minute, kada je Pero Stojkić pogodio za "tricu" Plemića.

"Poslije 10 utakmica u Premijer ligi ovo je prvi poraz i malo je bolno. Bili smo blizu da iznenadimo kvalitetnog protivnika, imali smo neke svoje šanse i prije gola Zrinjskom. Mi ovu utakmicu gledamo kaoo pripremu za naredne dvije. To mi daje optimizam da možemo protiv Čelika i GOŠK-a ostvariti pobjede", kazao je Starčević za SportSport.ba, pa je dodao kako slaba realizacija utječe na nešto slabije rezultate njegovog tima u prva četiri kola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U svim ovim utakmicam smo imali izgledne prilike, ali pad efikasnosti nas košta bodova. Kada proradimo, vjerujem da ćemo se vratiti u gornji dio tabele, što nam je i želja".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi