Svatovac slavio u Prokosovićima, Sloga sigurna

Druga liga FBiH - grupa Sjever

Svatovac slavio u Prokosovićima, Sloga sigurna

E. Škorić

U nedjelju su odigrane preostale utakmice 15. kola Druge lige FBiH - grupa Sjever.

Svatovac je u Prokosovićima ostvario minimalan trijumf protiv istoimene domaće ekipe, a jedini gol za goste postigao je Alem Hodžić u 51. minuti. U finišu utakmice kod gostiju isključen je Mirza Halilagić.

Sloga je u Simin Hanu s 3:0 deklasirala Dinamo. Mrežu gostiju pogađali su Mešić u dva navrata, te jednom Ibrahimović.

Posavina 108 je sa 4:2 pobijedila Bosnu iz Mionice. Strijelci za domaće bili su Turbić, Buljubašić, Mahmutović i Jahić, dok su na drugoj strani golove postigli Nermin Huseinbašić i Adnan Suljić.

Svatovac je lider nakon 15 kola sa 33 boda, Sloga ima 29, slijedi Mladost iz Malešića sa 28... Na dnu tabele su Ingram sa 10, Dinamo sa devet i Radnik koji je osvojio samo jedan bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.