Tegeltija: Jedva čekamo meč sa Njemačkom

Kadetski reprezentativac BiH

Tegeltija: Jedva čekamo meč sa Njemačkom

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine će svoj prvi meč na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu odigrati sutra protiv Njemačke.

Igrač Vojvodine Dobrica Tegeltija (16) nastupio je u svih šest kvalifikacionih susreta za bh. tim i postigao jedan gol. Mladi defanzivac smatra da je ekipa spremna za kontinentalnu smotru. 

„Postoji malo treme, ali ona je pozitivna. Ipak je ovo veliko takmičenje i skoro svi smo ovdje prvi put. Međutim, dobro smo se spremili, atmosfera je super. Jedva čekamo meč sa Njemačkom i mislim da će sve proći dobro po nas.“

Tegeltija očekuje da bh. kadeti ostvare plasman u četvrtfinale.

„Mi ćemo dati sve od sebe. Sve je moguće. Mislim da možemo da se suprotstavimo jakoj selekciji Njemačke i ostvarimo dobar rezultat. Potrudićemo se da izvučemo maksimum iz svake utakmice i prođemo grupnu fazu.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi