Trivunović: Svim igračima objasnio sam razloge

Trener Borca o odlascima

Trivunović: Svim igračima objasnio sam razloge

D. Vejo

Igrački kadar banjalučkog Borca sada je nešto manji u odnosu na posljednje kolo jesenjeg dijela prvenstva.

Mladi stručnjak odlučio je da napravi prostor za nova imena, koja bi ove zime trebala stići na Gradski stadion. Razlog ove odluke, objasnio je šef struke crveno-plavih.

"Dobro poznata činjenica jeste to da sam rekao svim igračima, da ćemo razgovarati nakon jesenjeg dijela sezone o tome ko odlazi, a ko ostaje. Svima sam objasnio razloge zbog čega je tako. I dalje sam na raspolaganju svima koji žele pričati na ovu temu. Vjerujem da će se isti snaći u pronalaženju nove sredine", ističe za SportSport.ba trener Borca, Vule Trivunović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi