U Angoli slave Jovića, Selimovića, Hodžića...

Nova titula prvaka za Primero de Agosto

U Angoli slave Jovića, Selimovića, Hodžića...

S. Mlaćo

Primero de Agosto novi je prvak Angole.

Ovaj tim danas je savladao u gostima ekipa ASA, te tako kolo prije kraja sezone osigurao 11. titulu prvaka.

Primero de Agosto sa klupe predvodi bh. stručnjak Dragan Jović, a u stručnom štabu još rade Nedžad Selimović, Adnan Hodžić i Dževad Šarić.

Oni su se danas našli na rukama oduševljenih navijača koji nisu sakrivali emocije, a slavlje se nastavilo i poslije meča. Treba istaći da je ovaj klub i prošle godine osvojio titulu, te sada samo nastavio dominaciju "Girabolom"

Ipak, za Jovića, Selimovića i društvo nema puno vremena za odmor s  obzirom da ih već u srijedu očekuje revanš meč polufinala Kupa te zemlje proiv ekipe Progreso Sabisanga. U prvom meču Primero de Agosto je slavio sa 3:2, te će pokušati izboriti prolaz dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi