U Lukavcu selektivni kamp Akademije FK Sarajevo

U Lukavcu selektivni kamp Akademije FK Sarajevo

O. Lekić

Stadion "Jošik" u Lukavcu, ugostit će 23. i 24. maja tekuće godine najtalentovanije dječake rođene 2002. i 2003. godine sa područja Tuzlanskog kantona, koji će uzeti učešće na četvrtom selektivnom kampu Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo, piše službena stranica FK Sarajevo.

"Za vrijeme trajanja dvodnevnog kampa, polaznici istog će odraditi nekoliko trenažnih jedinica, te odigrati i prijateljske utakmice u kombinovanim sastavima, a sve to, proći će pod stručnim nadzorom osoblja prve profesionalne fudbalske akademije na tlu Bosne i Hercegovini, navode iz FK Sarajevo.

Dječaci koji ostave najbolji dojam, dobit će poziv na završni kamp Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo, koji će biti održan sredinom mjeseca juna, i šansu da se priključe našoj Akademiji. Podsjećamo, prije nadolazećeg kampa u Lukavcu, Akademija FK Sarajevo je održavala kampove u Visokom, Ključu i Maglaju.

Prijave za selektivni kamp Akademije FK Sarajevo u Lukavcu su još uvijek otvorene, a vašu aplikaciju možete poslati na e-mail: [email protected]. Za sve informacije kontaktirajte 062/341-525", navode iz FK Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti