Đumić kasnio na pripreme NEC-a zbog fakulteta

Bh. fudbaler

Đumić kasnio na pripreme NEC-a zbog fakulteta

Bh. fudbaler Dario Đumić bio je primoran zakasniti na pripreme holandskog prvoligaša NEC Nijmegena. 

Iako fudbaleri nisu baš oličenje inteligentnih ljudi, postoje i iznimke. Najbolji primjer toga je potencijalni bh. reprezentativac Dario Đumić koju svoju karijeru kombinuje sa studiranjem na Pravnom fakultetu u Kopenhagenu. 

Upravo zbog fakultetskih obaveza, odnosno ispita, Đumić je bio primoran kasniti na pripreme NEC Nijmegena u španskoj Marbelli. 

"Na pripreme sam došao direktno iz Kopenhagena, jer sam morao polagati ispit na fakultetu. Trener mi je to dozvolio da zakasnim i to je lijepa gesta", kazao je Đumić i dodao da se ne vidi u ulozi advokata u skorijoj budućnosti. 

Đumić je inače jedan od boljih igrača NEC Nijmegena i u posljednje vrijeme se sve češće povezuje sa klubovima iz Njemačke i Engleske. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi