Varešanović: Zaslužili smo više od jednog boda

Trener Olimpica nakon Zvijezde

Varešanović: Zaslužili smo više od jednog boda

Pogotkom Arisa Nukića u posljednjem minutu susreta, Olimpic je došao do vrijednog boda u Gradačcu. 

Zvijezda je u dva navrata vodila, ali se Vukovi ni na kišom natopljenom terenu nisu predavali što je na kraju nagrađeno. Trener Mirza Varešanović mišljenja je da se i ovaj meč mogao pobijediti, ali nije nezadovoljan konačnim ishodom.

„Kvalitet je što smo se dva puta uspjeli vratiti. Da u drugom poluvremenu nije pala velika kiša, odnosno da teren nije bio pod vodom, mislim da bismo pobijedili Zvijezdu. Mogli smo i zaslužili više od jednog boda. Bez obzira na to, na kraju sam zadovoljan jer smo se dva puta vratili u igru,“ izjavio je trener Olimpica Mirza Varešanović.

Vukovi u narednom kolu na svojoj Otoci dočekuju tradicionalno neugodni Borac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti