Velež sutra kreće sa pripremama, pojačanja još uvijek nema

Tim iz Mostara

Velež sutra kreće sa pripremama, pojačanja još uvijek nema

Trener Veleža Nedim Jusufbegović prozivku će izvršiti tačno sutra u podne, čime će početi pripreme za proljetni dio sezone u Premijer ligi BiH.

Mostarski tim u nastavku prvenstva neće moći računati na usluge Admira Vladavića, Samira Merzića i Mladena Popovića koji su napustiti klub, dok će za sada jedino novo ime u svlačionici biti Damir Peco koji je prekomandovan iz juniorskog tima. 

Jusufbegović će sutra na stadionu Vrapčići odraditi i prvi trening, a u utorak i srijedu planirani su liječnički i kondicijski testovi. Do kraja januara pripreme će se voditi u Mostaru, nakon čega će ekspedicija Veleža otputovati u Crnu Goru, tačnije u Bar. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.