Vitez preokretom do 3. mjesta

Memorijalni turnir "Galib Mujačić"

Vitez preokretom do 3. mjesta

Fudbaleri Viteza osvojili su treće mjesto na memorijalnom turniru "Galib Mujačić". Domaći fudbaleri u utakmici za treće mjesto rezultatom 3:2 svladali su Rudar iz Kaknja.

U utakmici za treće mjesto viđena je lijepa i dopadljiva igra. Gosti iz Kaknja mnogo bolje su otvorili utakmicu i već u 23. minuti preko Amela Neimarlija došli su do prednosti.

U 6. minuti nastavka Igor Remetić postiže novi pogodak za Rudar i tada se mislilo da je pitanje pobjednika rješeno.

Međutim, nakon ovog pogotka bude se domaći fudbaleri i za samo 13 minuta dolaze do potpunog preokreta. Prvo u 68. minuti Admir Zukan smanjuje na 1:2, potom četiri minuta kasnije Haris Dudić pogađa za 2:2, da bi u 81. minuti Tarik Topčić donio pobjedu Vitezu.

Prijateljski susret;
Vitez - Rudar 3:2 (Zukan 68', Dudić 74', Topčić 81' / Neimarlija 23', Remetić 51')



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.