Vitez vatrometom slavio poraz Zmajeva i eliminaciju sa SP-a

Neka komšiji (susjedu) crkne krava

Vitez vatrometom slavio poraz Zmajeva i eliminaciju sa SP-a

Fudbalska reprezentacija BiH poražena je i u drugoj utakmici Svjetskog prvenstva, a Nigerija je slavila sa minimalnih 1:0. 

Iako imaju još jednu utakmicu sa reprezentacijom Irana, fudbalski reprezentavci naše domovine već mogu početi sa pakovanjem kofera za povratak u domovinu, odnosno svoje internacionalne destinacije.

Da smo zakinuti jesmo, ali da je moglo bolje, moglo je i moralo. U našoj napaćenoj zemlji se po ko zna koji put opet potvrdila ona stara "da komšiji crke krava...", ustvari susjedu kako to kažu bosanski Hrvati iz VIteza.

Naime, lokalni navijači fudbalske reprezentacije Hrvatske poraz Zmajeva od Nigerije proslavili su vatrometom, srećom nisu palili zastavu ili razbijali, makar za sada!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti