Vječiti derbi: Bez dogovora o broju ulaznica za goste

Željezničar dočekuje Sarajevo

Vječiti derbi: Bez dogovora o broju ulaznica za goste

E. Čaušević

U subotu ljubitelje fudbala u Bosni i Hercegovini očekuje veliki gradski derbi na Grbavici gdje će snage u okviru četvrtog kola Lige za prvaka BiH odmjeriti Željezničar i Sarajevo.

Predstavnici Željezničara i Sarajeva održali su danas sastanak na kojem se razgovaralo o derbiju koji se igra za nekoliko dana, ali prije svega o broju ulaznica za gostujuće navijače. Kako saznaje SportSport.ba dogovor oko ulaznica nije postignut.

Prema nezvaničnim informacijama iz Željezničara su prvo ponudili 700 ulaznica što su iz FK Sarajevo kategorično odbili. Zatim su iz kluba s Grbavice ponudili 1100 ulaznica, no iz bordo tabora nisu pristali ni na tu ponudu.

Iz kluba s Koševa su, prema neslužbenim informacijama, zahtjevali mimimum 1500 ulaznica za navijače Sarajeva na predstojećem derbiju. Na kraju sastanka predstavnici Željezničara su poručili da će razmotriti detalje s Upravom kluba, te da će sutra dostaviti dogovor Sarajevu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi