Vječiti derbi: Poznati sastavi

Mulalić i Ješić odbrali "ratnike" za derbi

Vječiti derbi: Poznati sastavi

A. Beganović

Danas je na rasporedu najveći bosanskohercegovački derbi. Željezničar i Sarajevo će na Grbavici odmjeriti snage, a treniri obje ekipe odabrali su "ratnike" za vječiti derbi.

Novi šef struke Željezničara, Edis Mulalić, na teren je odlučio izvesti sljedeći sastav:  Antolović, Kosorić, Memija, Blagojević, Đelmić, Mladenović, Hadžiahmetović, Beganović, Bogdanović, Tiago, Kokot.

S druge strane, Miodrag Ješić, povjerenje je ukazao sljedećim igračima: Delač, Rustemović, Okić, Velkoski, Hebibović, Tatomirović, Duljević, Benko, Barbarić, Puzigaća, Radovac.

 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.