Vječiti građanima čestitali Dan državnosti

Vječiti građanima čestitali Dan državnosti

Danas se obilježava Dan državnosti Bosne i Hercegovine u spomen osnivačkoj skupštini ZAVNOBiH-a koja je postavila temelje savremene državnosti naše zemlje, a koja je održana 25. novembra 1943. godine u Mrkonjić Gradu. 

Fudbalski klubovi iz prijestolnice Bosne i Hercegovine, FK Sarajevo i FK Željezničar čestitali su građanima Bosne i Hercegovine Dan državnosti. 

"Povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine kolektiv Fudbalskog kluba Sarajevo upućuje svim građanima naše države najiskrenije čestitke," stoji u saopštenju FK Sarajevo. 

"Svim državljanima Bosne i Hercegovine, gdje god da se nalazili, čestitamo ovaj veliki dan, Dan državnosti Bosne i Hercegovine," stoji u saopštenju FK Željezničar. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.