Selektor Belgije nakon utakmice

Wilmots: Vjerujem da BiH može u baraž

T. Hebib, foto: T. Hebib

Selektor reprezentacije Belgije, Marc Wilmots, smatra da BiH može izboriti baraž.

Na pitanje da li BiH može biti treća u grupi i kvalificirati se u baraž za Europsko prvenstvo, seletor Belgije je odgovorio:

"Zadovoljan sam igrom ekipe večeras i prvi gol koji smo primili omeo nas je u našim planovima. Vjerujem da BiH može otići u baraž. Imali smo sreću što smo dosta brzo izjednačili i smirili situaciju.

Belgija sada gostuje Kipru i na korak je od direktnog plasmana na Evropsko prvenstvo, dok našu selekciju u nedjelju očekuje domaća utakmica s Andorom i velika borba za baraž.

U svakom slučaju, pobjeda Belgije večeras je čista kao suza i ne može se ništa osporiti. Belgijanci imaju izuzetno kvalitetne igrače, koji nastupaju u najboljim evropskim timovima, pa su i naše šanse u ovom duelu bile jako male.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti