Zec nakon godinu napušta Gabalu

Zovu ga iz Turske, Hrvatske...

Zec nakon godinu napušta Gabalu

Ermin Zec od sljedeće sezone neće nastupati za Gabalu.

Bivšem reprezentativcu naše zemlje sa ovim azerbejdžanskim klubom ističe ugovor 30. juna, međutim isti neće biti produžen i naš krilni napadač će sa slobodnim papirima potražiti na ljeto potražiti novu sredinu. 

Za dovođenje Zeca na tržištu vlada veliki interes. Uz klubove iz Turske također je zainteresovan i Hajduk, koji ga je pokušavao angažovati i u prošlosti kada je sa velikim uspjehom nosio dres Šibenika. 

Zec je u protekloj sezoni u Azerbejdžanu uspio postići sedam pogodaka, a u ovaj klub je dospio u ljetnom prijelaznom roku iz Balikesirspora. Još je nastupao za Rijeku, Genclerbirligi, Šibenik i Iskru.

Među igračima koji će napustiti Gabalu još se spominju Samir Zyargyarov, Olexiy Gai...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti