Željezničar će imati brojnu podršku na stadionu Filip II

Manijaci stižu u Skoplje

Željezničar će imati brojnu podršku na stadionu Filip II

Fudbalere Željezničara u četvrtak očekuje prva utakmica 2. pretkola Europa lige u okviru koje će sarajevski klub gostovati u Skoplju kod Metalurga.

Baš kao što nije izostala u dvomeču protiv Lovćena, tako podrška Željezničaru neće izostati ni u susretu sa trećeplasiranom ekipom iz prošle sezone makedonskog fudbalskog šampionata.

Izabranici Admira Adžema će podršku svojih najvjernijih navijača imati i na stadionu Filip II Makedonski u Skoplju. Prema informacijama koje smo saznali put makedonske prijestolnice iz Sarajeva bi trebalo krenuti oko 300 navijača. 

Ipak, ne bi trebalo biti iznenađenje da navijači Željezničara budu i brojniji, a pravi argument za to je gostovanje u Petrovcu. Za revanš susret prvog pretkola navijači Željezničara su dobili 160 ulaznica, a podrška je bila brojnija za najmanje stotinu ljudi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.