Željezničar gostuje na Poljudu 13. februara

Duel starih rivala

Željezničar gostuje na Poljudu 13. februara

A. Beganović

Sarajevski Željezničar i splitski Hajduk odigrat će 13. februara na Poljudu prijateljski susret, a na proljeće će najvjerovatnije na Grbavici biti uprilćen revanš susret ove dvije ekipe.

Sportski direktori Željezničara i Hajduka, Đelaludin Muharemović i Ivica Šurjak, dogovorili su odigravanje prijateljskog susreta između dva kluba 13. februara na Poljudu, a ovaj duel izabranicima Amara Osima trebao bi biti i "generalka" pred početak proljetnog dijela prvenstva.

Na sastanku je također dogovoreno odigravanje revanš susreta na Grbavici tokom proljeća, kada obje ekipe nađu odgovarajući slobodni termin, a veliki broj navijača sarajevske momčadi najavio je odlazak na Poljud 13. februara.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.