Željo u Kreševu prekinuo pobjedonosni niz

Zanimljiv duel sa šest pogodaka

Željo u Kreševu prekinuo pobjedonosni niz

S. Mlaćo

Nakon tri pobjede u isto toliko kola Prve futsal lige FBiH grupa Jug malonogometaši Željezničara remizirali su sa MNK Kreševo (3:3) u četvrtom kolu.

Na susretu odigranom u Kreševu u prvom poluvremenu vidjeli smo samo jedan pogodak, a djelo je gostujućeg igrača Enisa Beširevića u 14. minuti. 

Domaći poravnavaju na početku drugog poluvremena preko Ivice Marića, ali novo vodstvo Sarajlijama donosi Mirza Zahirović. Kreševljani se ne predaju te za 2:2 pogađa Igor Ivičević. 

Željo je po treći put poveo u 34. minuti kada mrežu Tabakovića trese Mirza Ajanović, dok je konačnih 3:3 postavio Ivica Marić tri minute prije kraja. 

Prva futsal liga Federacije BiH, grupa Jug:

MNK Kreševo - MNK Željeznićar 3:3 (0:1)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi