Zeničanin Osmić iz Slovačke stigao u Travnik

Novo pojačanje na Piroti

Zeničanin Osmić iz Slovačke stigao u Travnik

S. Mlaćo

Nogometaši Travnika naredna  tri dana provest će na pripremama u Fojnici, a u subotu i nedjelju nastupati će i na memorijalnom turniru “Kenan Memija“.  

Veziri nakon remija u prijateljskom duelu protiv Sarajeva (2:2), žele potvrditi dobru formu pred sami početak nove sezone Prve lige Federacije.

Nakon Emraha Hasanhodžića, povratnika u redove tima iz Travnika, koji će pojačati zadnju liniju, danas je ugovor sa ovim timom potpisao i 19-godišnji Kasim Osmić, rođeni Zeničanin, koji dolaze iz Slovačke, tačnije tima Podrezove B.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prije Slovačke, Osmić je napustio za Proleter iz Teslića, a radi se o lijevonogom  fudbaleru za kojeg stručni štab Travnika vjeruje da će biti pravo pojačanje.

Sa Travnikom trenira i golman Adis Nurković, koji još uvijek ima otvorene opcije za odlazak u inostranstvo, a iz Uprave kluba za SportSport.ba su potvrdili da će početka sezone na Pirotu stići još dva do tri pojačanja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi